Red-Seadog helpt u bij het realiseren van een aansprekende representatie op het web. Dit betekent dat specifieke wensen voor uw bedrijf of toepassing besproken en ge-evalueerd worden op hun haalbaarheid. Integratie van de website in uw bedrijfsproces is hierbij een belangrijk punt. Hierbij worden steeds de belangen van de klant centraal gesteld.

De werkwijze van Red-Seadog is geheel afgestemd op de behoeften van de klant. Door de kleine overhead kunnen de tarieven laag gehouden worden. Hierdoor kan ook voor kleinere bedrijven al snel een automatiseringsoplossing op maat gemaakt worden. Doordat Red-Seadog voor de realisatie gebruik maakt van Open Source software en platformen, blijven de investeringen nog eens extra laag. Er zijn nl. geen licentie-kosten verschuldigd voor het gebruik van de software.

Wilt u ook weten of Red-Seadog het juiste bedrijf is om met u mee te denken over uw vraagstuk, stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in om meer informatie op te vragen!

Heeft u een webshop dan wilt u ook dat uw producten professioneel getoond worden. Red-Seadog maakt van al uw producten perfecte foto's die vervolgens in de webshop gebruikt worden om uw producten zo goed mogelijk te presenteren.

Red-Seadog kan u helpen met het stroomlijnen van uw bedrijfsproces en het automatiseren (van onderdelen) daarvan. Red-Seadog gebruikt daar veelal het Open Source softwarepakket 'odoo' voor. Dit is een geïntegreerd systeem met vele modules die het mogelijk maken om alleen die modules te gebruiken die in uw situatie van toepassing zijn.